Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@01:27:04 GMT

«شهرزاد» بهتر شده اما نه خيلي!

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۹۷۶۲۲

«شهرزاد» بهتر شده اما نه خيلي!

خبرگزاري آريا - روزنامه هفت صبح - مرجان فاطمي: قسمت اول فصل سوم «شهرزاد» آن طور که بايد راضي کننده نبود و با واکنش هاي منفي زيادي رو به رو شد. با اين حال به نظر مي رسد تلاش هايي براي بهبود وضعيت در فصل سوم صورت گرفته که هنوز کافي نيست. مروري داريم بر قسمت اول فصل جديد.
پيش درآمد
قسمت اول فصل سوم «شهرزاد» چهارشنبه توزيع شد و واکنش هاي متفاوتي داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه منتظر بودند ببينند بعد از انتقادهاي زيادي که به فصل دوم وارد شد و قولي که تهيه کننده براي اصلاح سريال داد، ساختار آن چه تغييري مي کند. محمد امامي، تهيه کننده «شهرزاد» در پايان فصل دوم ضعف هاي سريال را پذيرفت و در مصاحبه اي اعلام کرد: «حتي سريالي مثل بازي تاج و تخت هم گاهي دچار افت شده، اما در فصل بعدي اين افت را جبران کرده است. اين اتفاقي است که قرار است براي شهرزاد هم رخ بدهد.»

او چند وقت بعد در مصاحبه اي ديگر تاکيد کرد که داستان فصل سوم سريال عاشقانه تر مي شود و مخاطبان حتما خوش شان مي آيد. با تمام اين وعده وعيدها، قسمت اول فصل سوم به بازار آمد و تفاوت چنداني با فصل دوم نداشت. طبيعتا نمي شود انتظار داشت که تغييرات، درست از نقطه شروع فصل سوم اتفاق بيفتد اما اعتراض مخاطبان در شبکه هاي اجتماعي نشان از اين دارد که گويا شروع اين فصل چندان قانع شان نکرده است. نگاهي داريم به نقطه شروع فصل سوم اين سريال.
انتقادها به فصل دوم چه بود؟
همان طور که مي دانيد «شهرزاد» از ابتدا قرار بود فقط دو فصل داشته باشد و در انتهاي فصل دوم به سرانجام برسد اما به دليل بالاگرفتن اعتراض ها نسبت به ضعف سريال، عوامل تصميم گرفتند فصل دوم را زودتر از زمان اعلام شده به پايان برسانند تا فرصت داشته باشند سريال را در فصل سوم اصلاح کنند. بي هدفي، کشدار شدن مسائل فرعي، پايين بودن حجم اتفاق هاي مهم، نبود جايگزيني جذاب براي بزرگ آقا، کمبود قصه هاي عاشقانه و تمرکز بيش از اندازه روي وقايع سياسي و... همگي باعث شد تا مخاطبان تمايلي به دنبال کردن سريال از خود نشان ندهند.
«شهرزاد 2» تا حد زيادي از جذابيت هاي فصل اول فاصله گرفت و به جاي پرداختن به قصه اصلي، به سمت طولاني تر کردن قصه هاي فرعي رفت. شخصيت هاي جديد آن طور که بايد جذابيتي ايجاد نکردند و نهايتا سريال در هر قسمت کلي امتياز منفي از مخاطبان گرفت. اين موارد به ساختار فصل دوم ضربه زد و نهايتا به جايي رسيد که در قسمت هاي انتهاي هنوز اتفاق مهمي رخ نداده بود و کماکان مخاطبان منتظر تغيير بودند.
شمايي کلي از قسمت اول
بين آخرين قسمت فصل دوم و اولين قسمت از فصل سوم «شهرزاد» فقط چهار ماه فاصله بود. عوامل بنا را روي اين گذاشته بودند که مخاطبان در مدت زمان چهار ماه سريال را از ياد نمي برند و نياز به مرور فصل قبل در قسمت آنچه گذشت ندارند. بنابراين سريال دقيقا در ادامه فصل قبل شروع مي شود. با اين حال کارگردان اين تمهيد را انديشيده که در ديالوگ ها و سکانس هاي مختلف، اطلاعاتي از فصل قبل در اختيار مخاطبان قرار بگيرد که اگر کسي احيانا کليت قصه فصل دوم را فراموش کرده باشد بتواند آن را به ياد بياورد.

آن طور که پيداست اتفاق هاي فصل سوم چند ماه بعد از فصل دوم رخ مي دهد. در اين مدت بهبودي تا حدي با فرار زنش کنار آمده، شکم اکرم بزرگتر شده است و قباد هم ديگر عزادار عمه اش نيست. در اين قسمت بيشتر از اين که شخصيت هاي اصلي از جمله شهرزاد و قباد و فرهاد و شيرين حضور داشته باشند، قصه روي زندگي هوشنگ و حميرا و البته اکرم و بهبودي مي چرخد. سايرين يا حضور ندارند يا حضورشان آن قدر کوتاه است که به چشم نمي آيد.
ضعف هايي که باقي ماند
برخلاف مخاطباني که از همان قسمت اول راجع به بد بودن يا خوب بودن فصل سوم اظهارنظر کرده اند، فعلا نمي خواهيم هيچ قضاوتي روي کار داشته باشيم. معتقديم که سريال در يک قسمت نمي تواند تغيير رويه بدهد و يک مرتبه ساختاري کاملا متفاوت پيدا کند. طبيعتا براي اين که بتواند تغيير مسير دهد نياز به زمان بيشتري دارد و مخاطبان هم بايد بيشتر از اينها صبر کنند. با اين حال اما اگر بخواهيم مقايسه اي اجمالي از قسمت اول فصل سوم با آنچه در فصل دوم ديده ايم داشته باشيم بايد بگوييم هنوز ضعف هاي قبلي اصلاح نشده است.
کماکان قصه هاي فرعي مدت زمان زيادي از حجم قصه را اشغال مي کنند. چند دقيقه از داستان قسمت اول صرف زندگي شخصي هوشنگ، خيال پردازي هاي او و ناراحتي هاي حميرا و نصيحت هاي مادر و... مي شود. باز هم سکانسي طولاني در رابطه با انتقامگيري بهبودي و شنيدن خاطرات زندگي مشترک او داريم، کماکان جلسات سياسي فرهاد پابرجاست و... احتمالا وجود همين موارد در سريال است که باعث شده انتظار مخاطبان از قسمت اول فصل سوم برآورده نشود.

نکات مثبت قسمت اول
با اين که در بخش قبلي درباره باقي ماندن برخي ضعف ها صحبت کرديم اما قسمت اول فصل سه، اتفاق هاي مثبتي هم داشت. در اين قسمت هيچ جا سکانس طولاني يا ديالوگ کشدار نمي بينيم. حتي جلسات سياسي و صحبت هاي فرهاد و شهرزاد هم تعديل شده هستند. نکته ديگر اينکه قسمت اول پر از اتفاق است يعني حوصله مخاطب را سر نمي برد. از يک طرف راز قتل بلقيس برملا مي شود. از طرف ديگر در ديالوگ هاي ميان اکرم و سروان آپرويز گره جديدي در سريال ايجاد مي شود و اکرم به فکر کشتن کبير مي افتد.
در بخش ديگر هوشنگ سراغ قباد مي رود و با او طرح دوستي مي ريزد. قباد از او مي خواهد برايش از فرهاد و شهرزاد خبر بياورد. اتفاق مهم ديگر دقيقا در سکانس پاياني مي افتد. اکرم سراغ کبير را مي رود و بالش را روي صورت او مي گذارد. البته از آنجايي که سريال پر از سکانس هاي خواب و خيال است مشخص نيست که واقعا او را خفه مي کند يا نه. افزايش تعداد اتفاق هاي مهم در قسمت اول مي تواند ضعف ها را بپوشاند و مخاطبان را بيشتر اميدوار کند.
واکنش مخاطبان
همان طور که گفتيم واکنش مخاطبان به اولين قسمت فصل سوم «شهرزاد» تا حدي متفاوت است. برخي کاملا آن را دوست دارند و معتقدند حسن فتحي در فصل سوم حرکت رو به جلو داشته است و برخي ديگر کماکان موضع اعتراضي شان را در فصل دوم حفظ کرده اند و در همين نقطه شروع به فصل سوم تاخته اند. برخي نوشته اند از اين که سريال جنايي و سياسي شده راضي نيستند. برخي ديگر دنبال د استان عاشقانه مي گردند و از اين همه تلخي دل شان پر است.
يک سري کماکان از کند بودن روند سريال ناراضي اند و برخي نوشته اند که از گريم ها دل خوش ندارند. در مقابل اين انتقادها بعضي ها نوشته اند که فصل سوم شروعي طوفاني داشته. يک سري ديگران را به صبر دعوت کرده و نوشته اند که بايد به عوامل زمان بدهند تا چند قسمت پيش برود و بعد قضاوت کنند. بعضي ها از کارگران درخواست کرده اند که حجم ديالوگ هاي طولاني و شاعرانه ميان شهرزاد و فرهاد را کاهش دهد. برخي ديگر هم معتقدند فيلمنامه نسبت به فصل اول تغيير کرده و بايد مجددا به همان سمت و سو برود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟

میزان مصرف برق یخچال فریزر‌های خانگی در طول یک شبانه‌روز بسته به نوع تکنولوژی ساخت و کارخانه سازنده آن از ۱.۸ تا سه کیلووات ساعت متغیر است. اگر میانگین مصرف برق یخچال فریزر‌ها را درحدود ۲.۵ کیلووات ساعت در شبانه‌روز در نظر بگیریم، برق مصرفی این دستگاه‌ها به طور متوسط در هر ماه ۷۵ کیلووات ساعت است که با احتساب ۲۱ میلیون دستگاه یخچال فریزر به طور تخمینی در کشور، سالانه ۲۷۵۰۰ گیگاوات ساعت برق توسط این دستگاه‌ها مصرف می‌شود.

در این بین یخچال‌های بدون برچسب یا بازده انرژی پایین (F و G) تقریبا دو برابر یخچال‌های بهینه و بازده انرژی بالا (A و +A) برق مصرف می‌کنند که مصرف‌کنندگان می‌توانند با اجرای راهکار‌ها و رعایت توصیه‌هایی نقش موثری را در کاهش مصرف انرژی این وسائل و در نهایت کاهش هزینه‌های خود ایفا کنند.

مصرف‌کنندگان باید هنگام خرید یخچال فریزری را انتخاب کنند که با توجه به برچسب انرژی دارای بالاترین بازده و کم‌ترین مصرف انرژی باشد. همچنین حجم یخچال فریزر باید با توجه به نیاز و تعداد افراد خانواده انتخاب شود تا از فضای آن به طور کامل استفاده شود. در بسیاری از موارد یک یخچال فریزر ۱۴ فوت می‌تواند نیاز یک خانواده دو تا چهار نفره را برآورده سازد.

علاوه‌براین برفک‌های یخچال و فریزر را به طور منظم آب کنید، زیرا با افزایش قشر برفک، مصرف انرژی بالا می‌رود، با انتخاب یخچال‌های مجهز به سیستم برفک‌زدای اتوماتیک (NoFrost)، مصرف برق بدون دخالت مصرف کننده کاهش می‌یابد.

وقتی یخچال یا فریزر در کنار دستگاه‌های گرمازا مثل اجاق گاز، آبگرم کن، شوفاژ و همچنین زیرنور مستقیم خورشید قرار داشته باشد، مصرف انرژی آن افزایش می‌یابد، لذا اگر مکان مناسب دیگری برای یخچال فریزر در آشپزخانه وجود ندارد، با یک پوشش مناسب (عایق حرارتی) یخچال فریزر را از حرارت و گرما حفظ کنید.

علاوه بر این فضای پشت یخچال و فریزر برای گردش هوا باید حداقل به اندازه ۱۰ سانتی‌متر با دیوار فاصله داشته باشد. ضمنا لازم است لوله‌های پشت یخچال و فریزر حداقل سالی دوبار گردگیری شود. رعایت این موارد سبب انتقال حرارت بهتر بین هوا و لوله‌ها خواهد شد.

پایه‌های یخچال فریزر باید روی یک سطح تراز و صاف قرار گیرد. عدم رعایت این موضوع باعث می‌شود تا در یخچال به طور کامل بسته نشده، در نتیجه هوای سرد یخچال، خارج  و هوای گرم وارد آن شود که باعث افزایش کارکرد یخچال و در نهایت بالا رفتن مصرف برق آن می‌شود.

مواد غذایی پخته شده و داغ را پیش از سرد شدن کامل داخل یخچال فریزر قرار ندهید و از گذاشتن همزمان مقدار زیادی مواد غذایی داخل یخچال و به ویژه فریزر خودداری کنید. این کار فشار زیادی را بر موتور آن واحد خواهد کرد.

از کنار هم چیدن و چسباندن ظروف و مواد غذایی داخل یخچال فریزر پرهیز کنید، چرا که این کار گردش هوا را در داخل یخچال فریزر دچار اختلال کرده و سبب افزایش مصرف برق می‌شود.

برای نگهداری مواد غذایی، پس از گذاشتن آنها داخل کیسه‌های فریزر، درب آنها را به صورتی ببندید که دیگر هوای اضافی در داخل آن وجود نداشته باشد. در ضمن روی هر یک از کیسه‌ها، برچسبی که حاوی مشخصاتی نظیر نام مواد غذایی، نوع آن (سرخ شده، پخته، خام و …) و تاریخ انجماد است را بچسبانید. چنین برچسبی را با اطلاعات کلی‌تر شامل فهرست مواد غذایی داخل هر سبد، کشو، قفسه و یا طبقه نیز تهیه کرده و در محل مناسب بچسبانید. به این ترتیب دستیابی به مواد غذایی مورد نیاز بسیار آسان، سریع و سهل‌الوصول خواهد شد.

از باز و بسته کردن بیهوده درب یخچال یا فریزر پرهیز کنید و سعی کنید در موقع باز کردن درب، مدت طولانی باز نماند. همچنین نوار لاستیکی درب یخچال وفریزر به مرور زمان، انعطاف و کارآیی خود را از دست می‌دهد. توصیه می‌شود که سالی یک بار سالم بودن نوار‌ها کنترل شود تا در صورت کوچک‌ترین نشت هوا، نسبت به تعویض آنها اقدام گردد.

افتادگی درب یخچال یا فریزر به مرور زمان باعث بسته نشدن کامل درب و جدا شدن نوار لاستیکی از درب یخچال می‌شود که باید نسبت به تعویض لولای درب اقدام گردد تا از اتلاف برق به جهت خروج هوای سرد یخچال جلوگیری شود.

از گذاشتن بطری‌های حاوی نوشابه‌های گازدار در قسمت جایخی یخچال‌ها و یا قرار دادن آنها در فریزر جدا خودداری نمایید. این کار باعث می‌شود تا پس از انجماد کامل مایع در داخل بطری، درب بطری باز شود و یا براثر فشار زیاد به بطری، بطری شکسته و مایع آن در داخل فریزر و یا جایخی یخچال پراکنده شود.

عدم رعایت همین موضوع باعث می‌شود تا حداقل زمانی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال فریزر را برای تمیز کردن ناشی از ترکیدن بطری باز بگذاریم که خود باعث اتلاف انرژی زیادی خواهد شد.

از قراردادن انواع قوطی‌های کنسرو، رب گوجه فرنگی، گالن‌ها و بطری‌های حاوی شربت، ترشیجات، شیشه‌های مربا، عسل و … داخل یخچال خودداری کنید. این کار باعث اشغال بی‌مورد فضای یخچال و به طبع آن افزایش مصرف برق دستگاه خواهد شد.

با توجه به این‌که در فصول گرم دلیل باز و بسته شدن زیاد درب یخچال به منظور استفاده از آب خنک است، حتی‌الامکان در هنگام خرید این وسیله، یخچال فریزری را انتخاب کنید که دارای آب سرد کن باشد.

در صورت تمایل و نیاز به خرید یخچال فریزر‌های سایدبای‌ساید حتما دستگاهی را انتخاب کنید که علاوه بر داشتن آب سردکن و یخ‌ساز دارای درب‌های مجزا باشد. همچنین در هنگام خرید به بسته شدن کامل درب‌ها و مرغوبیت و چسبندگی نوار لاستیکی درب یخچال فریزر دقت و توجه کافی داشته باشید.

تنظیم صحیح و به موقع ترموستات یخچال و یا فریزر نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی این وسائل خواهد داشت و به عبارتی تنظیم نادرست و یا عدم توجه به تنظیم به‌موقع ترموستات باعث فاسد شدن و یا یخ‌زدگی مواد غذایی و به طبع آن افزایش مصرف انرژی خواهد شد؛ بنابراین درجه ترموستات فریزر را معمولا روی ۱۸ درجه زیر صفر و درجه ترموستات یخچال را روی چهار درجه بالای صفر تنظیم کنید.

برای شست‌وشوی جداره‌های داخلی یخچال فریزر چه هنگامی که برای اولین بار می‌خواهید از آن استفاده کنید و چه زمانی که قصد تمیز کردن آن را دارید، از مخلوط آب نیم گرم و جوش شیرین (هر لیتر آب یک قاشق جوش شیرین) و یک قطعه اسفنج نرم استفاده کنید و سپس آن را با پارچه‌ای نرم و تمیز خشک کنید.

پس از هربار شست‌وشو برای یکنواخت شدن سرمای داخل یخچال فریزر باید مدتی (از زمان روشن شدن اولیه تا خاموش شدن کمپرسور یخچال) یخچال فریزر خالی بوده و با درب بسته کار کند.

در خصوص برچسب انرژی این محصول نیز باید گفت، برچسب انرژی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده که هر قسمت نمایانگر اطلاعاتی است که خریداران یخچال فریزر می‌توانند با توجه به این اطلاعات درهنگام خرید، دستگاهی را انتخاب کنند که در مقایسه با سایر مدل‌های مشابه از کارآیی و بازدهی بیشتر و مصرف انرژی کمتری برخوردار باشد.

سه قسمت اولیه این برچسب که در تمامی وسائل انرژی بر خانگی مشترک است به ترتیب نمایانگر علامت تجاری شرکت سازنده، نام شرکت سازنده و مدل دستگاه است. قسمت چهارم آن نیز آرم سازمان ملی استاندارد و قسمت پنجم که مهم‌ترین بخش آن محسوب می‌شود برچسب انرژی است به وسیله (۷) حرف لاتین از +++A تا D و (۷) رنگ سبز تا قرمز مشخص شده و هر یک از حروف و رنگ‌ها معرف درجه‌ای از مصرف انرژی دستگاه است.

حرف A+++ و رنگ سبز پررنگ نشانگر کم‌ترین مصرف انرژی و بیشترین بازدهی و حرف D و رنگ قرمز نشانگر بیشترین مصرف انرژی و کمترین میزان بازدهی دستگاه است. مصرف‌کنندگان می‌توانند در هنگام خرید یخچال فریزر با دقت و توجه به حرف لاتین درج شده و رنگ مشخص شده دراین قسمت از میزان کارآیی و بازدهی و همچنین مصرف انرژی دستگاه اطلاع یابند.

 ردیف‌های بعدی در یخچال فریزر نشانگر میزان مصرف انرژی دستگاه مورد نظر براساس استاندارد ملی تدوین شده براساس کیلووات ساعت در سال، حجم خالص یخچال فریزر براساس آزمون استاندارد، درجه بندی قسمت انجماد و میزان صدای تولید شده توسط یخچال فریزر را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • جدیدترین عکس مهران مدیری در کنار دخترش شهرزاد
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟